Economie de timp prin manichiura semipermanenta

(2 votes)
  • Read 4423 times
Poza protejata conform drepturilor de autor Poza protejata conform drepturilor de autor (C) 2014 | Attitude Art Studio s.r.l. Featured

Cand vine vorba de look si de aspectul general al unei femei, mainile au o mare importanta, iar pentru aceasta este esentiala hidratarea mainilor, care face ca pielea sa fie neteda si catifelata.

Pentru a impresiona placut persoanele din jur, manichiura este esentiala, iar in acest domeniu nimic nu poate atrage atentia mai mult decat unghiile sanatoase, bine ingrijite si frumoase. Aspectul unghiilor este foarte important si pentru ca acestea pot fi asociate cu starea generala de sanatate.

Cele mai populare sunt in general unghiile practice, care sunt departe de a fi incomode si care au o forma cat mai apropiata de cea naturala. De aceea, si in 2015, raman la moda unghiile cu o lungime medie spre scurta, cu forma patrata si cu colturi rotunjite.

In afara faptului ca sunt estetice, unghiile scurte nu sunt nici greu de intretinut si se rup mai greu. De aceea, mai ales femeilor active, le este recomandata o lungime de unghii care sa nu depaseasca varful degetului prea mult.

Manichiura semipermanenta este ideala pentru femeile foarte ocupate, care nu au prea mult timp liber la dispozitie si nu-si permit sa-si faca manichiura o data la cateva zile. Acest tip de manichiura necesita prezenta la salonul Nailed doar o data la trei saptamani.

Manichiura realizata in cadrul salonului Nailed are o durata de viata mai mare datorita gelurilor de ultima generatie Brillbird si a lacurilor profesionale pentru unghii.

Pentru intretinerea manichiurii semipermanente, va recomandam sa reveniti in cadrul salonului Nailed o data la 10-14 zile, timp de 15 minute, pentru completarea cu lac de unghii a portiunilor crescute intre timp la baza fiecarei unghii. Timpul exact dupa care trebuie sa reveniti la salonul nostru depinde de ritmul de crestere a unghiutelor dumneavoastra.