Nuante metalice

(1 Vote)
  • Read 4207 times
Poza protejata conform drepturilor de autor Poza protejata conform drepturilor de autor (C) 2014 | Attitude Art Studio s.r.l.

Marii designeri de la casele de moda Mac Jacobs, Rag & Bone sau Chanel au adoptat in spectacolele lor de prezentare inclusiv manichiura minimalista, pentru care au utilizat lacuri de unghii in nuante mai diluate sau mai compacte de alb.

La polul opus s-au aflat Jason Wu si Marchesa, care au adus in prim plan modele de unghii in culori inchise, cum ar fi bleumarin, gri inchis si mov intunecat, care confera un plus de romantism.

Accentele metalice au fost printre cele mai apreciate tendinte in manichiura pentru 2015, aducand un plus de glam prezentarilor creatorilor de moda care le-au adoptat.

Creatoarele americane Nicole Miller si Monika Chiang au evidentiat in special nuantele metalice, care aduc un plus de stralucire. O tendinta de efect in aceasta categorie de manichiura este utilizarea lacului auriu sau argintiu doar pe varful unghiilor si / sau doar pe cateva dintre ele.

Alti designeri ca Rodarte si Thierry Mugler au utilizat din plin modele cu cruci, respectiv manichiura cu accente gothic rock, iar americanul de origine nepaleza Prabal Gurung a uimit asistenta cu unghii care pareau insangerate.