Mai multa rezistenta si diversitate, cu unghii false

(1 Vote)
  • Read 4781 times
Poza protejata conform drepturilor de autor Poza protejata conform drepturilor de autor (C) 2014 | Attitude Art Studio s.r.l.

Manichiura este un domeniu foarte important si poate inclina balanta in ceea ce priveste imaginea oricarei femei. Daca vi se pare ca manichiura clasica va rapeste prea mult din timpul liber sau daca aveti unghiile foarte fragile si se rup cu usurinta, o solutie este sa apelati la unghiile false.

Inventatorul unghiilor artificiale este medicul stomatolog Frederick Slack, care a fost un pionier si in domeniul tehnicilor dentare. Slack a imaginat si creat unghiile artificiale inca din anul 1954, in Statele Unite ale Americii.

In timp ce lucra in laboratorul sau, lui dr. Slack i s-a rupt o unghie, apoi a incercat sa-si construiasca una noua din acryl, material folosit frecvent in lucrarile de stomatologie.

Medicul a observat ca durerea a disparut, iar unghia parea foarte naturala, ceea ce l-a facut sa continue cercetarile. Nu a trecut foarte mult timp si a obtinut patentul pentru inventarea compozitiei de acryl pentru aplicarea unghiilor si a formelor pentru unghii false Patti Nails.

Ulterior a aparut si gelul pentru unghii artificiale tot in Statele Unite, fiind utilizat cu succes inca de la inceput, inclusiv pentru aplicarea unghiilor la domiciliu.

Odata cu trecera anilor, specialiastii din saloanele de infrumusetare au inceput sa foloseasca din ce in ce mai mult gelul, intrucat este inodor, spre deosebire de acryl. Deosebirea principala dintre cele doua materiale il reprezinta modalitatea de aplicare a lor.

Pentru femeile care obisnuiesc sa fie mai agitate si care doresc sa poarte unghii lungi, cu un design deosebit, se recomanda sa utilizeze acryl-ul pentru montare. Pe de alta parte, utilizarea gelului este utila mai ales celor care prefera unghiile mai scurte.