Tendinte in manichiura pentru 2015

(1 Vote)
  • Read 3443 times
Poza protejata conform drepturilor de autor Poza protejata conform drepturilor de autor (C) 2014 | Attitude Art Studio s.r.l.

Cand vine vorba despre ingrijire, mainile au o importanta deosebita, intrucat ele pot dezvalui cu usurinta in ochii celor din jur cat de mult ne intereseaza aspectul lor. Este motivul pentru care manichiura este un domeniu in care specialistii aduc tot timpul imbunatatiri si lanseaza noi tendinte.

In spectacolele de lansare a colectiilor pentru 2015 ale marilor designeri, am putut observa inca de la finalul anului 2014 care sunt noile trenduri in infrumusetarea unghiilor.

Accesorii deosebite, inclusiv metalice

Diversele modele de unghii au etalat numeroase stiluri, de la cele elegante si pline de inocenta, pana la cele chic, indraznete si sexy.

In primul rand, in 2015 se poarta unghiile lungi, rotunjite cu grija. Manichiura la moda este in culori vii si cu accesorii deosebite, inclusiv metalice.

Din punct de vedere cromatic, tendintele anului aduc in prim plan culori puternice cum ar fi negru, rosu aprins, mov intens, albastru metalizat, alb mat sau verde aprins.

Daca sunteti adepta stilului french, este neaparat necesara utilizarea unei culori deosebite, care sa atraga atentia, cum ar fi rosul aprins cu sclipici sau movul cu luciu.